​Bikini trends van 2017

on

Bikini trends van 2017

De nieuwste collecties liggen alweer in de winkels en het feest kan beginnen. Zijn jullie ook zo benieuwd wat de trend van 2017 is. Wij in ieder geval wel! Wat zullen we gaan zien op de prachtige warme stranden of bij de heerlijke zwembaden. De ontwerpers hebben er voor gezorgd dat iedereen zich sexy kan voelen in een bikini of badpak.

De halter bikini gaan we ook zeker dit jaar weer veel zien. Door de gehaakte cut-outs zijn de bikini’s een stuk gewaagder. Durf jij het aan om in deze gewaagde bikini te gaan lopen?

Hippe badpakken en monokini’s zijn ook zeker weer van de partij dit jaar. Wat vorige jaar ook het geval was. Juist om iets meer te bedekken van je lichaam, hebben ze nu gekozen voor side cut-outs. Door de badpak of monokini is je lichaam toch wat meer bedekt dan bij een bikini, door de side cut-outs zorgt het ervoor dat je toch sexy voor de dag komt.

Bikini’s die voorzien zijn van kwastjes zul je ook dit jaar tegenkomen. De prachtige bikini’s hebben verschillende designs. Sommige ontwerpen zijn voorzien van lange of korte sliertjes.

Badpakken en bikini’s met bandjes zijn zeker een trend van 2017. Ontwerpers hebben zich volledig laten gaan en het resultaat mag er zeker wezen! Prachtige uitdagende en stijlvolle collecties liggen klaar voor deze zomer.

Uitdagende one-piece badpakken, de een nog uitdagender dan de ander. Wat kun je verwachten van deze badpakken? De designers zijn ver gegaan. Laag uitgesneden vlakken die soms net tot de grens gaan. Prachtig om graag gezien te worden op het strand of bij het zwembad.

De stof die upcoming is zal je waarschijnlijk verbazen. Niet alleen in de slaapkamer zul je het gaan zien maar ook steeds meer op de stranden. De stof kant zal steeds meer gebruikt worden in de ontwerpen van bikini’s en badpakken.

De kleur wit wordt het helemaal dit jaar. Prachtige gebruinde lichamen zullen extra bruin lijken bij wit. En naast de fel gekleurde bikini’s die ook zeker nog erg hip zijn, zul jij extra opvallen met de kleur wit.

Ben je al benieuwd geworden naar de hippe collecties bekijk ze dan op Topbikini.nl.