​Bikinitrends 2018

on

Ben jij ook zo benieuwd naar de bikinitrends van het nieuwe jaar? En is het tijd voor een nieuwe bikini? Lees dan snel verder! Annadiva heeft dé bikinitrends van 2018 op een rijtje gezet.

Ruffles en ruches

She’s back! De bikini’s met ruffles en ruches zijn helemaal hot & happening! Om deze trend kunnen we zowel op kleding als op de bikini’s niet meer heen. Je bikini mag deze zomer dan ook uitgebreid zijn versierd met schattige en vrouwelijke ruches.

Wikkel

Misschien ken je deze trend nog van vorige jaar, maar ook dit jaar is de wikkelbikini super populair! Je knoop de top niet alleen vast bij je nek en op de rug, maar je wikkelt de extra bandjes ook nog eens stijlvol om je lichaam. Deze trend is een knipoog naar de cut-outs trend, waarbij er speelse openingen worden verwerkt in de bikini’s. We love it!

One-shoulder bikinitop

In 2018 gaan we deze trend veel zien! De one-shoulder bikini is in verschillende varianten te verkrijgen en wordt het vaakst gespot met een één of twee brede banden over één schouder. Ook is het super hot om een off-shoulder effect te creëren. De one-shoulder bikini trend zorgt voor een speelse en zomerse touch!

Tropische prints

Let’s get tropical! Tropsiche prints zijn ook dit jaar weer helemaal in! Je zult ze vast wel gezien hebben. Vrolijke bananenbladeren, palmboombladeren, flamingo’s en andere exotische prints sieren de bikini’s. Deze trend geeft je het ultieme zomerse gevoel!

Welke bikinitrend is jouw favoriet?