​De leukste damestassen voor het voorjaar

on

De lente is weer begonnen. Een perfect moment om te shinen met een hippe nieuwe damestas. Ook het voorjaar van 2017 heeft weer een aantal opvallende tassentrends te bieden, XXL damestassen en handtassen in mini formaat, we zien ze allemaal voorbij komen.
Bucket bag
Een opvallende trend onder de damestassen is de bucket bag, de chique variant van een plunjezak. Deze grote tassen, waar je echt al je spullen in kwijt kunt, zijn dankzij de hippe kleuren enorm trendy en geven je outfit een nonchalante touch.

Bloemenprints
Bloemenprints behoren tot de modetrend van 2017, van Balenciaga tot Alexander McQueen, de outfits met hippe bloempenprints waren veelvuldig te zien op de catwalk tijden de lente/zomercollecties. De bloemenprints waren niet alleen gebruikt voor de outfits, maar kwamen ook veelvuldig terug in de accessoires en ook de tassenontwerpers zijn daar met ontwerpen van prachtige handtassen met bloemenprints handig op in gesprongen.

Minibag
De trend van 2017 is er één van uitersten. Hoewel de trend in 2017 vooral groter en grootst is, is er ook de minibag, de handtas die je vooral draagt voor de chique uitstraling, maar minder praktisch in gebruik zal zijn. Deze damestas is namelijk zo klein, dat je er amper je smartphone en sleutels in kwijt kunt.

Rugtassen
Ga jij deze lente voor een praktische tas, maar wil je toch modebewust zijn? In dat geval is de rugtas een goede keus. Werd de rugtas eerder vooral gezien als schooltas, tegenwoordig wordt deze tas zo ontworpen dat hij goed mee gaat als hippe damestas. Kies voor een kleine rugtas met hip design. Een belangrijk detail is wet, dat je als echte fashionista, de rugtas wel in je hand hoort te dragen. In New York is de rugtas als handtas al lang niet meer uit het moderne straatbeeld weg te denken.