​Overhemden mode

Overhemden mode

Waar vroeger nog niet zoveel keus was, verzuip je nu in het aanbod! Overhemden worden steeds populairder. Uiteraard worden er nog steeds erg veel overhemden gedragen op de zakelijke markt. Veel bedrijven hebben een overhemd als dresscode beschreven staan. Niet gek, want een overhemd ziet er netjes uit en straalt zekerheid uit. Deze zakelijke overhemden zien er alleen een stuk vrolijker en mooier bewerkt uit dan jaren geleden. Met leuke kleuren, vrolijke motieven en mooi afgewerkte boorden en stiksels kun je een geheel eigen stijl ontwikkelen en toch zakelijk zeer goed voor de dag komen.

Vrijetijdskleding

Naast het veranderen van het aanbod op overhemdengebied is er ook nog een hele duidelijke andere verandering zichtbaar. Overhemden werden voorheen voornamelijk “op de zaak” gedragen. Tegenwoordig is een overhemd in het uitgaansleven helemaal niet gek om te zien! Steeds meer mannen dragen mooie design overhemden ook tijdens een avondje uit. Weliswaar niet met een colbert jasje eroverheen maar gewoon casual op een mooi zittende spijkerbroek.

Slim Fit overhemden

De uitstraling van een overhemd wordt voor een groot deel bepaald door de pasvorm. De overhemden die op een spijkerbroek gedragen worden hebben een ander model dan de overhemden onder colbertjasjes. Deze vrijetijdshemden zitten strakker om het lijf waardoor een trendy look ontstaat. Omdat hierbij geen stropdas gedragen wordt kunnen de bovenste knoopjes open blijven. Deze trendy overhemden zijn in allerlei leuke kleuren, motieven en prints te verkrijgen. Zeer stijlvol maar zeker niet te netjes voor een avondje uit! Ben je op zoek naar een overhemd dat je in je vrije tijd goed kan dragen kijk dan bij de Slim Fit modellen.

Koop het juiste overhemd

Of je nou op zoek bent naar een modern zakelijk overhemd of juist naar een overhemd dat je kunt dragen tijdens het uitgaan, de maat van je hemd moet goed zijn. Een te klein, te kort of juist te groot hemd slaat de plank finaal mis. Gebruik de maattabel op de website van Mouwlengte7.com om jouw maat te bepalen. Ook voor lange slanke mannen zijn er tegenwoordig goed passende overhemden verkrijgbaar. Geen enkele man hoeft er dus slecht gekleed bij te lopen!