Birkenstock Gizeh

on

De Birkenstock Gizeh is één van de meest populaire schoenen in het assortiment van deze grote schoenenfabrikant. De collectie biedt een ruime variëteit aan stijlen en kleuren en hanteert de traditionele vormgeving en comfort, die zo eigen is aan dit merk. In het volgende artikel proberen we inzicht te verschaffen waarom Birkenstock schoenen voor zo veel vrouwen een favoriet is.

Het merk Birkenstock

Wat zo typerend is voor het Birkenstock merk is dat ze comfort, kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid bieden en toch een zekere stijl weten te produceren voor verschillende modellen, geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen. De selectie aan sandalen, schoenen, klompen en inlegzolen varieert al voor mannen, vrouwen en kinderen, maar als we kijken naar verscheidenheid, dan zijn het vooral sandalen voor vrouwen, die worden aangeboden in een veelheid van kleuren en snit.

Het Birkenstock Gizeh model is zonder twijfel de meest populaire sandaal en wordt aangeboden in een wijde variëteit aan kleuren: van taupe tot mokka, van citroengeel tot opaalblauw. Als je wat meer te besteden hebt, dan kun je ook gaan voor de wat duurdere variaties van de Birkenstock Gizeh, die gemaakt zijn van topkwaliteit geolied leer.

Het draagcomfort van de Gizeh

Dit model schoen is ideaal voor iemand die stijlvolle schoenen wenst te dragen, maar de gezondheid van hun voeten op geen enkele manier te kort willen doen. De Gizeh bezit alle traditionele eigenschappen, die zo kenmerkend zijn aan het Birkenstock merk, zoals een diepe, comfortabele holte voor de hiel, een ondersteunende boog en een voetbed, dat zich geheel vormt naar de unieke vorm van de voet. Ook voor de milieubewuste consument is een Birkenstock schoen een ideale keuze. Ze gebruiken natuurlijke materialen, en hergebruiken oude schoenen als ondergrond voor speeltuinen in minder bedeelde gemeenschappen.

Gezonde voeten met sandalen van Birkenstock

Als je echt alles over hebt voor de gezondheid en comfort van je voeten, dan is het geen slecht idee een eigen Birkenstock Gizeh collectie te beginnen. Je kunt natuurlijk voor zwarte of mokka schoenen gaan, want die passen bijna overal bij, maar het is ook mogelijk Gizeh schoenen met meerdere kleuren te kopen, zodat je een keuze hebt welke kleur het beste bij de gelegenheid past.

De schoenen op zich zijn ideaal voor een heerlijke wandeling in de morgen. Ze bieden optimale ondersteuning en draaggemak zonder je gevoel van stijl en mode geweld aan te doen. Ook voor het strand zijn deze sandalen uitermate handig. De vormgeving is eenvoudig en zorgeloos, en draagt toch stevig en comfortabel in het mulle strandzand. Duurzaamheid en hoge kwaliteit blijven behouden, waar je de Birkenstock ook draagt.

Een veelzijdige sandaal

Ze zijn ook heel geschikt voor een avondje uit met je vrienden. Er zijn elegantere modellen beschikbaar, voorzien van edelstenen op de middelste schoenriem, of versies gemaakt van glanzend geolied leer voor een meer formele uitstraling. De populariteit van de Gizeh wordt zonder enige twijfel veroorzaakt door de hoge kwaliteit, de veelzijdigheid, de stijlvolle vormgeving en de grote verscheidenheid aan kleuren en materialen, waarin deze schoenen te verkrijgen zijn.

Kijk ook eens op de website van Slippersnet, zij zijn een officieel verkooppunt voor Birkenstock sandalen, met allerlei leuke acties een aanbiedingen.