Boho Sieraden

on

Boho sieraden kun je zomer en winter dragen. Leuke hippe sieraden kunnen jouw bohemian look totaal anders laten ogen. Welke sieraden kun je uit kiezen bijĀ Bohostijl.nl?

Leren armbanden voor dames

De leukste armbanden van leer voor dames voor komende winter. Ga jij voor een basis exemplaar zonder bedels of andere toevoegingen of kies je voor een exemplaar met de leukste kralen en zilverkleurige bedels? Voor iedere outfit is er een passend exemplaar. Ga jij voor de standaard bruine of zwarte armband of kies je voor een meer opvallende groene?

Kleine of grote oorbellen

Houd je van oorbellen en kun je hier geen genoeg van krijgen? Bij sommige outfits horen grote lange oorbellen, bijvoorbeeld met leuke gekleurde veren. Andere Ibiza Style outfits vragen om kleine discrete oorbellen die subtiel in je oor aanwezig zijn. Bekijk zelf waar jij je op dat moment prettig bij voelt en zorg voor voldoende keuze in sieraden.

Lange kettingen

Ben je op zoek naar een leuke ketting om je outfit compleet te maken? Denk dan eens aan en lange kralenketting. Deze moet uiteraard wel aansluiten bij jouw kledingstijl maar voor iedere gelegenheid is een passende ketting te vinden.

Choker

Ken je de chokers al? Strak om de nek sluitende kettingen van diverse materialen. Staat jou dat niet? Wij durven dat te betwijfelen! Durf iets anders te proberen dan wat je standaard gewent bent, je zult jezelf en je omgeving verbazen.

Earcuff

Heb je geen gaatjes in je oren maar wil je wel leuke oorbellen dragen? Al gehoord over de trend van Earcuffs? Echt zilveren oorbellen die je in je oor klemt. Geen gaatjes voor nodig dus.

Heb je wel gaatjes en wil je earcuffs dragen? Ook geen probleem, er zijn voldoende modellen die in een oorgaatje geprikt moeten worden.

Heb je voldoende inspiratie op het gebied van sieraden voor komende winter? Als je nog aanvullingen of tips hebt horen wij dat uiteraard graag in een reactie. Shine met de leukste Boho sieraden, dat is het allerbelangrijkste.