De leukste loafers en sandalen voor deze zomer!

on

De leukste loafers en sandalen voor deze zomer!

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent zon, zee, vrijheid en heel veel plezier. Maar daarnaast betekent het ook dat het seizoen van de leukste schoenenmode weer begonnen is. In de zomer loop je natuurlijk het liefst op luchtige schoenen of open varianten. Het seizoen voor de leukste loafers en sandalen. Laat je voeten een heerlijke zomer beleven met de leukste schoenenmode van het seizoen.

Loafer

Loafers zijn te omschrijven als lage instapschoenen. Een loafer is een fijne instapschoen die je aandoet en gelijk de deur uit kan, ideaal voor de zomer. Deze schoenen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Een lange tijd waren deze schoenen een oubollig model die vrijwel alleen gedragen werd door oudere dames. Maar tegenwoordig zijn deze schoenen niet meer weg te denken en zijn het een echt modesymbool geworden. Grote merken als Gucci en Prada staan bekend om hun bijzondere loaferscollecties, maar tegenwoordig zie je deze schoenen in elke winkelstraat vaak terug.

Omdat deze schoen een geklede uitstraling heeft zijn ze ook perfect voor op de werkvloer.

Sandalen

De sandaal is toch de meest perfecte zomerschoen. Wanneer het warm wordt zijn warme voeten het laatste waar je op zit te wachten. De sandaal is de perfecte open schoen waardoor je voeten luchtig en fris blijven op warme zomerdagen. Deze schoenen zijn er in alle soorten en maten. Ga je op een wandelvakantie en heb je stevige schoenen nodig? Dan is de sandaal een goede oplossing. De stevige wandelvariant is meestal niet de meest stijlvolle. Gelukkig zijn er ook veel modieuze varianten van de sandaal. Versies met leuke kleine leren riempjes of soorten in allerlei kleuren.

Deze zomer kun je dus je hart ophalen aan de leukste zomerschoenen. De loafer en de sandaal blijven de twee meest populaire soorten die perfect zijn voor werk als voor vrije tijd. Natuurlijk bestel je deze bij Manfield.