De Seiko Astron Horloges

De meest gewilde Seiko horloges

De zomer is nog niet voorbij en er komt weer een warme maand aan. Dit betekend dat de shirts met korte mouwen de kast uit gaan en dat horloges een belangrijkere rol spelen bij het kiezen van uw outfit. Of kiest u liever voor een nieuw horloge?

Seiko horloges staan al lang bekend om een stoere uitstraling, maar de Seiko Astron horloges doen er nog een flinke schep bovenop. De Astron horloges zijn de kroonjuwelen van de Seiko collectie. De horloges bevatten een Stopwatch, een timer, de wereldtijd en een GPS die laat zien wat de tijd is in uw exacte omgeving.
Seiko heeft namelijk een eigen micro GPS ontvanger ontwikkelt die Seiko in staat heeft gesteld om horloges te creëren die signalen van een wereldwijd GPS-netwerk kan ontvangen. Dit signaal update automatisch vier keer per dag en kan ook handmatig geactiveerd worden met één druk op de knop.

Naast deze geweldige precisie is het Seiko ook gelukt om een Solar wijzerplaat in het horloge te bouwen, waardoor het horloge geen nieuwe batterij meer nodig heeft.

Groot Diversiteit aan Seiko Horloges
Seiko horloges hebben naast de baanbrekende Astron collectie nog diverse andere collecties die elk op hun eigen manier uniek zijn:

– De Seiko Prospex is ontworpen om onder hoge druk perfect te functioneren waardoor professionele duikers vaak een Seiko Prospex dragen.
– De Seiko Pressage is voor het eerst ontwikkeld in 1956. De horloges bevatten een speciaal krasbestendig saffierglas dat ervoor zorgt dat het horloge lastig beschadigt wordt. Helaas zijn er maar een gelimiteerd aantal horloges geproduceerd waardoor ze alleen bij de Seiko Elite dealers te verkrijgen zijn, één van die dealers is Juwelier Van Dam in Ermelo.

De Seiko Horloges zijn perfect voor de liefhebbers van horloges en gadgets, bijna elk type Seiko horloge heeft een eigen unieke functie. Heeft u al een horloge die past bij uw outfit?