De sneaker als modestatement

on

De sneaker heeft na een lange afwezigheid een definitieve comeback gemaakt in de kledingkast van de vrouw. En dat is absoluut niet gek, want ze lopen ontzettend comfortabel en zijn met bijna iedere outfit te combineren.

De sneaker werd vroeger als een ordinaire gymschoen gezien, waar alleen mannen of stoere en sportieve vrouwen op liepen. Dat is gelukkig al lang niet meer zo. In de hedendaagse sneakerwinkels vind je naast de reguliere modellen ook steeds meer bijzondere exemplaren, waar je een modestatement mee kunt maken onder je outfit.

Een mooie sneaker maakt je outfit van top tot teen af. Draag bijvoorbeeld een basic sneaker onder een nette broek of rok voor een casual businesslook. In je vrije tijd geeft de sneaker een basic outfit juist een stoere, frisse look. Durf te combineren met kleuren, printjes en materialen en geef je outfit een stijlvolle twist.

Veel vrouwen ontdekte dat die ‘ordinaire gymschoen’ stiekem best wel comfortabel liep. Na een dag op pijnlijke hoge hakken waren die platte schoenen een verademing. Omdat steeds meer vrouwen de stiletto’s verruilde voor een paar sneakers, ontwerpen bekende schoenenmerken stijlvolle sneakers die passen bij de modetrends van nu. Zo blies adidas de Original Superstar nieuw leven in en is de Roshe Run van Nike niet meer uit het straatbeeld weg te slaan.

Kortom: een sneaker is niet langer meer een ordinaire gymschoen, maar is het een echt fashionitem geworden voor iedere stijlvolle vrouw.