Deze twee zomermerken verrassen ons telkens weer

Twee zomermerken die ons keer op keer verrassen zijn Kenzo en Dsquared2. Kenzo en Dsquared2 zijn twee exclusieve kledingmerken die beide op jongeren en jongvolwassenen gericht zijn. Kenzo kent een Japanse achtergrond. Lees snel verder en ontdekt de mooiste items van deze twee designers.

Kenzo

Kenzo is opgericht door de Japanner Kenzo Takada. Kenzo staat vandaag de dag bekend om de stoere tijger truien. Deze zomer zijn voornamelijke de Kenzo shirts gewild. Deze shirt zijn vaak voorzien van een Kenzo logo. Een Kenzo sale is altijd welkom, bekijk dan ook nu de uitverkoop van het merk. De t-shirts van Kenzo zijn perfect te combineren met een lange of korte spijkerbroek.

Dsquared2

Dsquared is opgericht door Dean en Dan Caten, twee broers die vanuit Canada het merk zijn begonnen. Momenteel zijn de broers niet meer weg te slaan uit de designerwereld. Zo lopen zij menig fashionshow voorop met de nieuwste fashion items. De Dsquared2 t-shirts zijn deze zomer razend populair evenals de Dsquared2 petten. Bekijk ook hier de Dsquared2 sale voor de laatste aanbiedingen van dit merk. De shirts zijn perfect om te combineren met een korte jeans en leuke een paar leuke instappers. Deze zomer zijn het voornamelijk de t-shirts die populair zijn. Pak je kans en steel de blitz in een van deze twee designermerken. Deze bestel je natuurlijk gewoon via CoutureFashion.nl