Eén kledinghanger voor twee kledingstukken

Eén kledinghanger voor twee kledingstukken

Niet iedereen heeft een ruime kledingkast en dan is het efficiënt inpakken van jouw kledingkast een absolute must. Een van de dingen die ze hiervoor bedacht hebben is de kledinghanger met broeklat. Deze kledinghanger biedt ruimte voor zowel jouw overhemd, colbert, blouse, vest als jouw broek of pantalon.

Een georganiseerde kledingkast

Heeft het voordelen om gebruik te maken van een kledinghanger met broeklat? Jazeker! Een voordeel van de kledinghanger met broeklat is dat je je kleding op kan hangen in plaats van op te vouwen. Dit scheelt ruimte en het zorgt voor een georganiseerde kledingkast. Dit is prettig en heeft als voordeel dat je meteen overzicht hebt als je kleding uit moet zoeken.

Nog een voordeel is dat je broeken niet kreukelen aangezien je de kleding niet vouwt maar ophangt kreukelt het niet.

Bonustip: Hang kledingsetjes aan de kledinghanger met broeklat die goed bij elkaar passen. Zo kun je gemakkelijk een setje kleding pakken.

Verschillende materialen

Je kunt hangers met een broeklat vinden in verschillende materiaalsoorten. Elk type materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen, maar het kan ook zorgen voor verschillende uitstralingen. In hoofdlijnen heb je de volgende materialen:

  • Kunststof
  • Hout
  • Metaal

Hout zorgt voor een meer chique uitstraling en gaat lang mee. Kunststof is licht en geeft een andere uitstraling, maar is dan weer verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren van de regenboog. Metalen kledinghangers kunnen een moderne maar ook exclusieve uitstraling geven aan jouw kledingkast. Afhankelijk van jouw smaak zul je een keuze moeten maken tussen deze materialen.

Nog meer keuzes

Ok, je hebt een keuze gemaakt voor de materiaalsoort. Je bent er alleen nog niet. Naast materiaalsoorten zijn er nog een paar andere opties om uit te kiezen. Je moet een keuze maken in de breedte, met of zonder antislip laag en met of zonder inkeping. Er zijn namelijk diverse soorten kleerhangers en binnen die soorten heb je keuze of je wel of geen broeklat wilt.

Er zijn dus tal van mogelijkheden als het gaat om kledinghangers met broeklat. Weet jij al welke kledinghangers je gaat bestellen?