Gant overhemden leveren hun steentje bij

on

Mode is iets waar je bijna niet zonder kan, want kleding blijf je nodig hebben. Maar als er een ding is waar ik erg van hou is dat bepaalde merken hun steentje bij dragen. Bijvoorbeeld Gant overhemden een Amerikaans merk en zeker geen onbekende naam in de wereld van overhemden, al 80 jaar in de wereld.

Gant overhemden

De overhemden van Gant staan bekend om het lusje wat het “kleedkamer lusje” wordt genoemd, er zit een plooi op de rug en een knoopje achter op de kant van de kraag. Sinds 1949 maakt Gant zijn shirts en blijft de Gant overhemden aanpassen. Gant overhemden met de lange mouwen zijn toch de meest populaire overhemden op dit moment. Maar dat een populariteit dat op dit moment met overhemden in zijn algemeen is.

Tech Prep bij Gant overhemden

Zoals ik eerder al heb vermeld blijft Gant zijn overhemden vernieuwen, de introductie van Tech Prep is de nieuwste inovatie van Gant op dit moment. Tech Prep zou beweren dat de Gant overhemden Waterafstotend zijn, de overhemden zouden snel drogen wat in sommige omstandigheden erg fijn is en de overhemden zouden goed ademen.

 GantBeacons Project

Recent geleden is Gant het beacons project gestart, een project met oog op het milieu. Gant werkt samen met vissers uit de middellandse zee om de vervuiling van de zee tegen te gaan. Een wereldwijd erkend probleem wat zich nu uit de doeken doet is dat er veel te veel plastic in de zee wordt gedeponeerd. Inmiddels heeft Gant al meer dan 165 miljoen ton aan vuil uit de zee gehaald samen met de vissers van de Middellandse zee. Het vuil wat uit de zee is gehaald wordt verwerkt tot garen die worden gebruikt in hun overhemden. Een project waar Gant trots op mag zijn. Ook een project wat mij zou overhalen om Gant overhemden in huis te halen.