Inspiratie; Grote maten dames mode

De grote maten mode branche is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Gelukkig is er nu veel meer keuze voor vrouwen (en mannen) met een maatje meer! Wij gingen op zoektocht naar de leukste fashion items en hebben ze voor jullie op een rijtje gezet.

Tunieken en jurkjes

Grote maten tunieken en jurkjes zijn toch echt wel de favoriet voor vrouwen met een maatje meer, en logisch ook! Een tuniek is erg fashionable en ideaal op een warme zomerdag. Als het ’s avonds afkoelt trek je hem gemakkelijk over je shirt of top.

Blouses

Grote maten blouses mogen niet ontbreken in de kledingkast van een plus size vrouw! Blouses zijn prettig om te dragen, te gebruiken voor werk en privé en kunnen in zowel de zomer als winter gedragen worden. Als je er casual zakelijk uit wil zien kun je een blouse goed combineren met een nette broek maar als je het combineert met bijvoorbeeld een stoere jeans kan het ook geschikt zijn voor in je vrije tijd.

Sportkleding

‘At last, but not least’ Sportkleding! Voorheen was er bijna geen sportkleding voor vrouwen met een maatje meer maar tegenwoordig is steeds meer verkrijgbaar. Het grote maten mode merk X-two heeft zelfs een aparte kledinglijn voor sportkleding.

Afbeeldingen afkomst van: X-Two.com