Led schoenen

Je hebt ze inmiddels vast al eens gezien, het wordt namelijk steeds populairder… led schoenen. Deze schoenen hebben zoals de naam het al zegt led lampjes in de zool. Het ziet er erg leuk uit en het zorgt voor een gaaf effect. De schoenen zie je veel op feestjes en in discotheken, maar ook op schoolpleinen en in de stad zie je steeds vaker mensen lopen op deze hippe sneakers. De schoenen zijn leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. De led schoenen zijn verkrijgbaar voor iedereen, met kleine maatjes en grotere maten.
Schoenen met licht zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Op de website www.lichtgevende-ledschoenen.nl vind je een groot assortiment met deze coole schoenen. Zoek je een simpel wit of zwart model? Met hoge of lage rand? Je vindt ze er allemaal. Zoek je juist een wat vrolijker model met meerdere kleurtjes en details? Ook die vind je in deze webwinkel.

De lichtjes van zijn op twee manieren aan te zetten, bij het ene model zit er een knopje aan de binnenzijde waarmee je de lampjes aan kunt zetten en van kleur kunt laten veranderen, bij het andere model gaan de verschillende kleuren lampjes automatisch aan wanneer er met de schoenen gelopen wordt.

Schoenen met licht én wieltjes? Ook dat bestaat! In verschillende winkels kun je ze kopen, en ook in de webwinkel Lichtgevende-ledschoenen kun je deze schoenen voordelig bestellen in verschillende modellen, kleuren en maten. Deze schoenen met twee mogelijkheden zijn natuurlijk vooral leuk voor kinderen, zij kunnen er mee rollen op het schoolplein en stelen tegelijkertijd de show met de hippe lampjes in de zool. De wieltjes zitten in de zool, afgesloten met een klepje. Je schuift het klepje open en door aan de achterkant van de zool op een knop te drukken komt het wieltje voor ongeveer de helft uit de zool. Ben je klaar met rollen? Dan kun je het knopje weer indrukken, druk je het wieltje terug in de zool en schuif je het klepje weer dicht!