Op reis met de juiste bagage

on

Nederlanders trekken er in de zomer weer massaal op uit. Men graat tijdens de zomer graag op vakantie omdat er tijdens de zomer grote kans is op mooi weer, dus dan zijn mensen graag buiten. De vraag is echter waar je heen gaat op vakantie, en welke bagage neem je mee?
Onderzoek toont aan dat Nederland graag binnen Europa op vakantie gaat. Wat ook verbazend is, is dat er niet alleen Zuid – Europeaanse landen in de top vijf staan van favoriete vakantiebestemmingen. Toch is Griekenland nog altijd het de meest favoriete vakantiebestemming van Nederlanders. Ondanks de crisis waar Griekenland in verkeert, gaan Nederlanders nog steeds graag naar de Griekse eilanden. Rhodos, Kos en Mykonos zijn zoals vanouds in trek. Griekenland heeft lekker eten, mooie blauwe stranden en zonnig weer. Wanneer je naar Griekenland vertrekt, wordt er met name met het vliegtuig gereisd, omdat Griekenland net te ver is om met de auto of bus te reizen. Wanneer er wordt gereisd met het vliegtuig, is het handig om een stevige koffer te gebruiken. Vliegtuigpersoneel gaat hardhandig om met bagage, dus kies dan voor een koffer met een harde buitenkant. Een goed voorbeeld van een stevige koffer, zijn de koffers van het merk Rimowa. Dit zijn koffers gemaakt van stevig PVC, hebben 4 wielen en zeer veel ruimte aan de binnenkant.

Ook Malta is een populaire bestemming voor Nederlanders. Malta staat bekend om zijn mooie stranden, oude steden en mooie weer, doordat het eiland zich bevind tussen Afrika en Italië. In Malta kan men verblijven in simpele appartementjes, of in mooie bungalows. Als besloten wordt om naar Malta te reizen op vakantie, is het verstandig om een koffer mee te nemen voor in het vliegtuig.

Andere populaire bestemmingen voor Nederlanders zijn Zwitserland en Zweden. Zwitserland en Zweden zijn landen met schone, frisse lucht, mooie bergen en veel grote natuurgebieden. Om deze reden zijn deze landen mooie locaties voor een actieve wandelvakantie. Wanneer men op wandelvakantie gaat, wil men niet lopen met een koffer. Dit kan onhandig zijn op bijvoorbeeld zandwegen of wegen met keien. Het is in deze gevallen handig om een stevige rugzak mee te dragen. De rugzakken van Eastpak zijn hier een goede optie voor. Eastpak rugzakken hebben veel verschillende vakken om alle benodigde spullen bij het wandelen op te bergen. Zo kan de koffer in het hotel worden gelaten, en de rugzak mee worden genomen tijdens de wandeling.