Oude schoenen weer als nieuw!

on

Je perfecte outfit compleet? Maar je bijpassende schoenen helaas versleten? Dan kun je nieuwe schoenen gaan shoppen. De kans is dan niet heel groot dat je dat perfecte paar weer weet te vinden. Een goed alternatief voor nieuwe schoenen, is je versleten of kapotte schoenen laten repareren door de Schoenmaker. De schoenmaker repareert je schoenen op vakkundige wijze en jij hebt weer een paar schoenen dat als nieuw is!

Duurzame oplossing

Slijtage aan schoenen is onvermijdelijk. Door ze te dragen, slijten ze. En je wilt ze uiteraard niet in de kast laten liggen. Helaas neemt bij beschadiging van de schoenen ook de uitstraling van schoenen af. Denk aan die hakken die slijten of de slijtage in het leer van de schoen. De schoenmaker kan de oplossing bieden. Vrijwel alle schoenen kunnen voorzien worden van nieuwe hakken of zolen. En slijtage kan wellicht keurig weggewerkt worden door de vakman. Door schoenen een tweede kans te geven ben je niet alleen goed bezig voor je portemonnee, aangezien reparatiekosten over het algemeen goedkoper zijn dan nieuwe schoenen. Ook ben je goed bezig voor het milieu. Je schoenen repareren is immers een duurzame oplossing: je geeft je schoenen een tweede kans!

Op zoek naar een schoenmaker

Wanneer je op zoek gaat naar een schoenmaker, wil je uiteraard het beste voor je schoenen. Kleermakerij Bos in Hoogeveen is een specialist op het gebied van schoenmakerij. Hij repareert je schoenen en zorgt ervoor dat jij er weer netjes bijloopt op je ‘nieuwe’ schoenen. Je kunt de schoenen langsbrengen en op de afgesproken tijd of dag weer ophalen, maar wellicht is het voor jou ook interessant om gebruik te maken van de ophaalservice van Kleermakerij Bos. Een medewerker van deze schoenmaker komt dan bij je langs om de te repareren schoenen op te halen. De schoenen worden gerepareerd en vervolgens weer bij je terug gebracht. Erg handig wanneer je even geen tijd hebt om langs de schoenmaker te gaan.