Schoenen die alles kunnen

on

De mode branche is constant in beweging. Per seizoen nieuwe trends, nieuwe kleuren, nieuwe combinaties. Als je gelukt hebt kom je tijdens de Shabbies schoenen sale iets tegen dat dat hele concept achterlaat. Schoenen die bij alles, en altijd goed staan.

Het is fijn een paar schoenen te hebben waar je in de meeste gevallen op terug kunt vallen. Schoenen waarbij ik niet bang hoef te zijn of ze het seizoen wel of niet zullen overleven. Schoenen die met leeftijd een beetje deel van jou worden. Je voelt je er zeker in en ze zijn perfect naar je voeten gevormd. Voor mij zijn Shabbies enkellaarzen perfecte kandidaten daarvoor.

Shabbies schoenen

Shabbies Amsterdam, opgericht door de iconische modeontwerper Fred de la Brentonieré richt zich op lederwaren voor dames. Ze maken superleuke damesschoenen, damestassen en nog wat kleine accessoires. De schoenen zijn dan ook “traditionele” lerenschoenen, enkellaarzen, laarzen. Er zijn ook een aantal sneakers die zeker de moeite waard zijn.

De klassiekers verfijnen

De schoenen en tassen worden met een bijzonder oog voor detail gemaakt. Bijzondere leerbewerking, mooie stiksels. Het logo in het leer vind ik bijzonder een fraai detail.

Naast de kwaliteit hebben de schoenen ook een tijdloos design. Prefect uitgevoerde klassieke schoenvormen met bijzondere details hier en daar. Ze willen het wiel niet herontdekken maar prefectioneren.

Het aanbod

De enkelaarzen en de sneakers zijn mijn persoonlijke favorieten. De laarzen zijn een leuke combinatie van stoer, trendy en door de kleine hakje heeft het ook iets vrouwelijks.

Leren sneakers zijn nou eenmaal cool, ze zien er goed uit, gaan lang mee. De extra hoogte van de zool geeft de schoenen net iets extra’s. Het heeft geen volwaardige plateau zool, maar het is toch iets spannender als normale sneakerzool.

Alle Shabbies schoenen worden van leer en andere natuurlijke materialen gemaakt. De beschikbare natuurlijke kleuren zijn ook perfect voor leer. Je kunt ook een aantal schoenen met een binnenvoeren krijgen, perfect voor koude voetjes.

De schoenen beginnen bij de €200,- . De sneakers zijn zonder korting wel te vinden voor onder de €200,-. Je betaalt dan ook voor de kwaliteit en het fraaie design.
Gelukkig biedt Shabbies Amsterdam vaak genoeg Sale. Je kunt ook op Shopping platform SuperSales terecht, Daar wordt het sale aanbod van meerdere shops getoond, zo vindt je altijd de Sale.