Sneakersokken: een must voor mannen

on

Ben je reeds bekend met het fenomeen sneakersokken? Nee? Okay bij deze dan een korte heads up. Sneaker sokken, zijn zoals normale sokken. Maar een stuk korter. Ze komen maar tot aan de enkel maximaal. Niet hoger dus. Het doel is om ervoor te zorgen dat de sokken niet zichtbaar zijn, vandaar de bijnaam van de kledingstuk dat is de invisible sok. Een onzichtbare sok dus. De voordelen zijn simpel, een sok zal doorgaans nooit de focus zijn van een outfit. De sok is echt een bottleneck. In de zin dat, het kan eigenlijk alleen maar je outfit vergallen. Slechte keuze sokken kunnen alsnog veel schade doen. Terwijl perfecte keuze sokken hoogstwaarschijnlijk door niemand opgemerkt of herinnerd worden, niet zoals een heel leuk jurkje bij een vrouw of een prachtige smoking bij een man.

Sneakersokken helpen geven je dus bescherming tegen mode flaters. Als de sok onzichtbaar is immers, kan deze geen schade doen. De sok kan paars zijn met gele plekken en olifanten print, wat maakt het uit, niemand ziet het behalve jijzelf wanneer je je schoenen uitrekt. Waar dan wel op letten? Kies voor kwaliteit, dan gaan de sokken lang mee. Materiaal maakt veel uit in de zin van zweet voeten voorkomen, voeten lekker warm of juist koel houden. Echte kwalitatieve sneakersokken kan men online vinden bij hemdvoorhem.nl een winkel uit Hoofddorp.

Welk merk moet je dan kiezen? Nou ja smaken verschillen. Bij hemdvoorhem kun je in ieder geval gratis verzending en retourneren gebruik van maken dus kan je in ieder geval van dichtbij observeren wat jij mooi vind voordat je de knoop doorhakt. Wat wij merken is dat met name Falke super populair is onder de mannen, deze kan men hier vinden. Mijn man, die draagt ook vrijwel exclusief Falke sokken nadat probeerde een paar jaar geleden.