Stijlvolle kapsels met microring extensions

Probeer je graag nieuwe haarstijlen uit? Met microring extensions kun je nog meer variatie aanbrengen. In korte tijd creëer je lange steile lokken, een vol golvend kapsel en wat je maar wilt. Het mooie van een microring haarextensie is de veelzijdigheid én het gebruiksgemak. Lees hier wat de eigenschappen van de hairextensions zijn en hoe je ze kunt (laten) inzetten. Wanneer je graag meegaat met de laatste haartrends, wordt dat met extensions gemakkelijker dan ooit.

Wat zijn microring extensions eigenlijk precies?

Iedereen die een beetje bekend is met hairextensions, heeft waarschijnlijk ook wel eens gehoord van microring extensions. Maar wat kenmerkt dit type hairextension precies? De term microring komt van het soort bevestigingsmateriaal dat wordt gebruikt. De microringen zijn gemaakt van een siliconen binnenkant en aluminium buitenkant. Dankzij deze materialen zijn de extensions stevig, ligt en comfortabel om te dragen. Soms worden de hairextensions ook anders genoemd, namelijk I-tip extensions. Deze benaming is gebaseerd op de vorm van de bondjes en is precies wat de haarextensies zo kenmerkend maakt. De microring extensions worden geleverd als losse haarplukken, in tegenstelling tot hairweaves die als haarmatten worden aangeleverd.

De microring extensions plaatsen volgens handige, duurzame inzetwijze

Zoals de term ‘microring’ al doet vermoeden, hebben deze extensions bijzonder kleine ringetjes. Hoe kun je zonder al te veel gepriegel de plukjes aan jouw eigen haar bevestigen? Hiervoor wordt handig gebruik gemaakt van een treknaald en inzettang. Met de naald haal je eerst een plukje van je haar door een ringetje. Vervolgens plaats je de i-tip extension in de microring. Zodra de plukjes op de goede plek zitten, knijp je het geheel stevig vast met de tang. Dankzij deze inzetmethode hoef je geen gebruik te maken van een warmtetang (zoals bij wax extensions wel noodzakelijk is). De werkwijze is daardoor relatief gemakkelijk en snel.

Geniet lang van je prachtige hairextensions

Wanneer je ze zorgvuldig behandelt, kun je jouw hairextensions tot wel drie keer hergebruiken. Deze eigenschap maakt de microring extensions erg voordelig en populair als haarverlenging. Zeker als je kiest voor extensies van real human hair zal je lang van je aankoop kunnen genieten. Daarnaast is goede verzorging natuurlijk belangrijk. Borstel voorzichtig en alleen wanneer het echt nodig is. Wrijf na het douchen ook niet hard met een handdoek, maar dep de haren droog. Gebruik verder beschermende serums of oliën zodat de haarlokken lang mooi blijven. Kwalitatieve haarproducten bieden voeding die de micro extensions niet van nature krijgen. De plukken zijn immers niet met haarwortels verbonden. Als je de verzorgingstips van beautyspecialisten volgt, behouden de lokken lange tijd hun prachtige uitstraling.

Kies jouw favoriete stijl uit

Wanneer je voor jouw microring extensions gaat shoppen, zal je ontdekken dat de mogelijkheden oneindig zijn. Bij Voordelige Hairextensions kies je uit tientallen stijlen, lengtes en kleuren. Je kunt zonder veel moeite de juiste tint voor jouw haarkleur vinden. Lengtes variëren van 20 tot wel 60 centimeter. Heb je van nature haar dat niet zo snel groeit? Dan is het nu toch mogelijk om prachtig lange lokken te hebben. Zijn je eigen haren heel steil, maar wil je toch wel eens weten hoe een golvende of krullende haarbos bij jou staat? Alle haartypes zijn met microring extensions te realiseren. Selecteer de gewenste eigenschappen voor de hairextension om een geheel eigen stijl te creëren. Ook voor een bruiloft, fotoshoot of ander evenement is een haarverlenging of -verdikking ideaal. Als je vervolgens weer terug wilt naar je alledaagse kapsel is dat snel geregeld. Je haalt de ringetjes gewoon weer uit na het feest. Voor iedere speciale gelegenheid is een stijlvolle look bijzonder snel en eenvoudig te realiseren.