Stoere mannen horloges

on

Stoere mannen horloges. Ben jij opzoek naar een stoer horloge voor jouw eigen stoere man of misschien ben jij zelf wel die stoere man die opzoek is naar een nieuw horloge. Nu is het niet zo heel erg moeilijk om echte stoere mannen horloges te vinden, want de meeste horlogemerken richten zich op mannen. Een echt mannelijk horloge herken je aan zijn robuustheid. De horloges zijn meestal een stuk grover en gemaakt van staal en vaak in combinatie met leer. Merken die je zeker eens zou moeten bekijken zijn; Diesel, Fossil, Daniel Wellington, TW Steel, Guess en Armani.

Het juiste model

Het model van het horloge is natuurlijk alles bepalend. Horloges zijn tegenwoordig veel meer dan alleen een manier om te tijd bij te kunnen houden. Horloges zijn echte accessoires geworden en zeker voor de mannen. Met het juiste model om je pols, trek je de aandacht van iedereen. Er zijn geen regels wat betreft de mode op het gebied van horloges. Alles kan en alles mag.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een nieuw horloge?

Een horloge kopen is geen alledaagse bezigheid natuurlijk. Een horloge is misschien wel een van de belangrijkste items in de garderobe van een man. Het is daarom belangrijk dat je een aantal dingen goed bekijkt en bedenkt voordat je een nieuw horloge gaat kopen.

1. Welke soort?

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten aan horloges te vinden. Zo heb je analoog of digitaal en tegenwoordig zijn er zelfs smart watches (zo’n horloge waar je alle appjes en e-mails op binnen krijgt.) Dit is dus iets om over na te denken.

2. Ga je voor een batterij of Quartz horloge?

Het is zo dat digitale horloges vaak een speciale batterij hebben. Een Quartz horloge, is een horloge dat zich oplaadt doordat er beweging of trillingen plaats vinden. Deze zul je dus dagelijks moeten dragen of moeten bewaren in een speciale bewegende doos.

3. Horloge frame

Je hebt allerlei verschillende horloge frames. Zo zijn er; ronde, rechthoekig, vierkant of meerhoekig. Ook moet je nadenken over de materiaalkeus. Ga je voor zilver, goud of verguld? Dan is er ook nog de afwerking die verschillend kan zijn. Denk aan glimmend of juist mat. Ga je voor een stoere look, dan ga je natuurlijk voor een mat horloge.

4. Horloge glas

Dit is erg belangrijk. Je wilt natuurlijk een horloge die overal tegen kan en waarbij je niet meteen de eerste week al krassen hebt. Er bestaat traditioneel plexiglas of saffierglas.

5. De horlogeband

De horlogeband is misschien wel het meest bepalend voor de uitstraling van het horloge. Ga je voor een lederen band, een rubberen band of ga je toch liever voor een stalen band? De stalen of lederen band geven een stoere casual look, terwijl de rubberen band weer een meer sportieve uitstraling heeft.

Succes met het uitkiezen van jouw nieuwe, stoere horloge!