Veilig en fancy op kantoor

Het vinden van goede veiligheidsschoenen waarmee je ook op kantoor voor de dag kunt komen is knap lastig. Daarom wissel je geïrriteerd zestien keer per ochtend van paar: een stevig stel kisten voor op de werkvloer, een paar dure Italianen voor in de vergaderruimte. In de middag ben je het helemaal zat: dan hou je die lompe reuzen aan je voeten en hang je je designersexemplaren om je nek. Je neemt er genoegen mee dat dat er eerder een beetje lachwekkend dan heel gezaghebbend uit ziet. En dat zou je nou net níét moeten doen. Hier is de oplossing voor jou: de superfancy office veiligheidsschoenen van CoolSafety!

CoolSafety, leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen voor particulieren en bedrijven, heeft drie types veiligheidsschoenen voor op kantoor in het assortiment. De Brooklyn ESD S2, de Emma Frontier Martino ESD S3 en de Emma Frontier Vito ESD S3.

Brooklyn ESD S2

De Brooklyn ESD is een ontzettend aantrekkelijk geprijsde schoen. Hij ziet er netjes uit, maar valt toch binnen de S2-veiligheidscategorie. Hij is ESD-veilig en waterbestendig. Er zit een stalen neus in, dus je hoeft niet meer bang te zijn om je tenen te stoten. De Brooklyn ESD kan tegen hitte en kou en is antislip. De PU-loopzool en textielen voering maken hem supercomfortabel, terwijl het volnerflederen buitenwerk ‘m de uitstraling van een echte kantoorschoen geeft.

Emma Frontier Martino ESD S3

De Emma Frontier Martino ESD is nog een stapje luxer dan de Brooklyn. Deze exclusieve schoen kent geen grenzen! Hij is helemaal met de hand gesneden, gestikt en afgewerkt uit Braziliaans volnerfleder. De aandacht voor detail doet niet onder voor schoenen van een luxe designersmerk. Uiteraard voldoet ‘ie aan de veiligheidseisen uit de klasse S3 en meer: hij is ESD-veilig, heeft een stalen neus en antiperforatiezool, is antibacterieel, heeft een TPU loopzool en is zelfs grotendeels biologisch afbreekbaar.

Emma Frontier Vito ESD S3

En tot slot het absolute paradepaardje onder de kantoorveiligheidsschoenen: de Emma Frontier Vito ESD. Ook deze schoen is helemaal met de hand gemaakt van Braziliaans leer. Hij beschikt over nubuck details, wat ‘m nog aantrekkelijker maakt om te zien. En hij is even veilig als voorgenoemde Martino: ook de Vito is ESD-veilig, heeft een stalen neus en antiperforatiezool, is antibacterieel en heeft een TPU loopzool.

Bij CoolSafety kun je nu je slag slaan: met de code VEILIGOPKANTOOR krijg je 5% korting op de bovenstaande modellen. In het vervolg loop jij dus niet meer met bungelende paren reserveschoenen om je nek. Je weet nu beter: je kiest niet meer tussen veiligheid of uitstraling. Vanaf vandaag heb jij het allebei. You’re the boss!