Welkom op de website van SPIEGELBEELD, uw kapper in Breda.

on

Ideeën voor kapsels!

Als uw haar goed zit voelt u zich algauw een stuk beter. Soms is het nodig om een ander kapsel te nemen voor een goed gevoel. Welke kapsels zijn er allemaal? Hieronder leest u enkele ideeën.

 

Korte kapsels

 

Een kort pittig kapsel staat bij de sommigen stijlvol en bij anderen speels. Niet iedereen staat een kort kapsel. Er wordt weleens gedacht dat men met een kort kapsel niet zoveel kunt doen. Het tegendeel is waar, een paar leuke kapsel ideeën voor kort haar:

 

1: Een korte blonde bob met waves heeft prachtige slagen die een vrolijke zonnig uitstraling geven.

 

2: Alles op één lengte laten knippen waarbij de plukken aan de voorzijde net iets langer zijn is een prachtige bob.

 

3: Pixie is een pittig kort kapsel waarbij het haar meestal rond de oren is geknipt. Een gewaagd kapsel dat lang niet iedereen aandurft of staat.

 

 

Halflange kapsel

 

Een kapsel dat net niet lang en toch ook niet kort is, lijkt een moeilijke lengte. Wanneer u kort haar lang wilt laten groeien, is dit meestal de moeilijkste periode om door te zetten. Er zijn mooie kapsel ideeën voor half lang haar:

 

1: Choppy is een halflang kapsel dat warrig om uw hoofd springt. Het is warrig op een manier alsof u een strandwandeling heeft gemaakt. Voor futloos haar is de Choppy niet zo ideaal.

 

2: Halflang wavy kapsel hangt tot op de schouders en heeft prachtige golven. Het kapsel kan bijna bij elk haartype. Een stijlvol kapsel dat tegelijkertijd uitdagend en speels is.

 

3: Halflang met pony is een stoer kapsel met een zachte vrouwelijke kant. Een pony geeft halflang haar iets extra’s. Het volume van de pony is hierbij belangrijk.

 

Lange kapsels

 

Lang haar is prachtig om te zien. Het kost wat moeite om lang haar daadwerkelijk mooi te houden. Een paar mooie kapsel ideeën voor lang haar:

 

1: Scheidingen in uw haar geven het een ander gezicht. Een midden scheiding waarbij aan beide kanten van uw gezicht evenveel haar valt staat evenwichtig. Wilt u het wat speelser dragen kunt u het in een zijscheiding dragen.

 

2: Lang haar kunt u makkelijk laten golven door uw haar te verstevigen met mousse, dan droog te maken door middel van een föhn en daarna per lok met een tang te krullen.

 

3: Lang haar in laagjes laten knippen geeft een mooi spannend effect. Uw haar lijkt hierdoor meteen wat voller.

 

Inspiratie

 

Hierboven zijn verschillende ideeën genoemd. U kunt natuurlijk bij een fysieke kapper langs gaan voor tips en trucs of laat u online inspireren door professionele kappers. Welk kapsel u ook wilt of het nu trendy, klassiek of pittig moet, met het juiste kappers idee zit u algauw goed. U kunt eventueel Googelen op kapsel ideeën om ideeën op te doen. Uw haar verdiend een perfect kapsel. Neem rustig uw tijd om ideeën op te doen, zodat uw haar de uitstraling krijgt die u wilt. Een goed kapsel geeft u een goed gevoel.