Verzorgingsproducten als relatiegeschenken

Hoe zet jij je bedrijf op de kaart? Door relatiegeschenken te bedrukken met logo en deze te verspreiden onder de mensen. Er zijn grote en kleine relatiegeschenken, maar met stip op nummer één staan de verzorgingsproducten. Want iedereen gebruikt shampoo, douchegel en een tandenborstel.

Relatiegeschenken die dagelijks gebruikt worden

Als jij al lange tijd Indola shampoo, Dove douchegel of tandenpasta van Colgate gebruikt, kijk je altijd naar hetzelfde merk en dezelfde vormgegeven tube of fles. Door als bedrijf te kiezen voor het bedrukken van een verzorgingsproduct, zal de ontvanger iedere dag naar jouw logo kijken. Iedere dag zal er weer aan jouw bedrijf gedacht worden, omdat het een product is dat dagelijks gebruikt wordt.

Mini shampoo en andere reisformaten

Je kunt ervoor kiezen om niet één bepaald product te bedrukken met jouw logo, maar je kunt ook kiezen voor het bedrukken van een reis set. Je relaties, klanten en personeel zullen blij zijn met de setjes, omdat deze meegenomen kunnen worden op zakenreizen en weekendjes weg.

Verras je personeel, klanten en relaties met bedrukte verzorgingsproducten om ze te laten zien dat je aan ze denkt en vergroot ondertussen je naamsbekendheid.